7 dagen open
Afspraak

Word een tattoo model

Word een tattoo model bij De Tattoo School in samenwerking met Empire Ink

Ben je op zoek naar een unieke tattoo en wil je tegelijkertijd bijdragen aan de opleiding van toekomstige tattoo artiesten? Word dan een tattoo model bij De Tattoo School, onder leiding van de gerenommeerde tattoo artiest Durlsy Libertad, eigenaar van De Tattoo School. Met meer dan 15 jaar ervaring en specialisme in diverse tattoo stijlen, bieden wij jou als model een hoogwaardige tattoo tegen een kleine vergoeding voor materiaalkosten. Jouw deelname stelt onze cursisten in staat om praktijkervaring op te doen onder professioneel toezicht en begeleiding.

Inhoudsopgave

Wij staan garant voor kwaliteit

Bij De tattoo school staan we garant voor een aantal belangrijke zaken wanneer je besluit om bij ons tattoo model te worden:

 1. Kwalitatieve Tattoos: We bieden hoogwaardige tattoos van professionele kwaliteit. Onder begeleiding van ervaren tattoo artiesten en onder strikt toezicht worden de tattoos gezet, zodat jij als model verzekerd bent van een tattoo van topkwaliteit.
 2. Professionele Begeleiding: Onze tattoo artiesten hebben jarenlange ervaring en expertise in verschillende tattoo stijlen. Je wordt begeleid door professionals die jouw veiligheid en tevredenheid vooropstellen.
 3. Kleine Vergoeding: Voor een kleine vergoeding voor de materiaalkosten krijg je bij Empire Ink een kwalitatieve tattoo terug. We waarderen jouw beschikbaarheid als model en willen jou daarvoor bedanken door je een tattoo van hoge kwaliteit aan te bieden tegen een zeer betaalbare prijs.
 4. Ontwerp Goedkeuring: We staan open voor jouw ideeën en suggesties, maar het ontwerp van de tattoo wordt altijd goedgekeurd door onze tattoo school. Dit zorgt ervoor dat de lesstof aan onze leerlingen voldoet en dat de kwaliteit van de tattoo’s gegarandeerd blijft.

 

Kortom, bij De tattoo school kun je rekenen op een professionele en kwalitatieve ervaring als tattoo model, waarbij jouw tevredenheid en veiligheid voorop staan.

Voor modellen hanteren we de volgende prijsindicaties:

De tattoo model vergoeding wordt alleen gehanteerd nadat we zeker zijn dat u als model wordt ingezet. We bespreken de risico’s en eventuele kosten voordat we de afspraak bevestigen.

 • Kleine tattoos: tussen €20 en €50
 • Middelgrote tattoos: tussen €50 en €100
 • Portretten, realisme, en full-colour tattoos: tussen €100 en €250, afhankelijk van het ontwerp.
  Als model krijg je de garantie dat de tattoo altijd op de dag zelf wordt afgerond. De tatoeëerder zal je tijdens de sessie begeleiden en zorgen voor een kwalitatieve en voltooide tattoo.

 

De tattoo vergoeding wordt gehanteerd om:

 1. Materiaalkosten te dekken, waaronder naalden, inkt en schoonmaakmaterialen.
 2. De kosten van het gebruik van een goedgekeurde GGD-studio te compenseren.
 3. Bijkomende kosten, zoals parkeerkosten, te dekken voor cursisten.
 4. De tijd en moeite van de tattoo artiest en de cursisten te waarderen.

Aanmelden

Om je aan te melden als model bij De tattooschool in samenwerking met Empire INK, vragen we je vriendelijk om de volgende gegevens door te geven:

 • Telefoonnummer:
 • Leeftijd:
 • Woonplaats:
 • E-mailadres:

Daarnaast willen we graag weten wanneer je beschikbaar zou kunnen zijn om model te zitten. Geef alsjeblieft eventuele datums en periodes aan waarin je beschikbaar bent.

Je kunt je ook alvast aanmelden met het idee of de stijl die je graag zou willen laten inkten. Dit helpt onze cursisten en leraar van De Tattooschool om je in te plannen voor een sessie. Zodra we je idee of stijl hebben ontvangen, zullen we een datum voorstellen. Ook zullen we je een prijsindicatie geven voor de tattoo. Op basis hiervan kunnen we de afspraak met je vastleggen, zodat we zekerheid hebben dat je langs komt als model.

Na ontvangst van je aanmelding als model bij De tattooschool in samenwerking met Empire INK, zullen we de afspraken vastleggen door middel van een kleine aanbetaling. Dit doen we om zekerheid te hebben dat je als model langs komt voor de artiest.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?