7 dagen open
Afspraak

Zorgvuldige Micro haar pigmentatie

Wat is Micro Haar Pigmentatie?

Micro haar pigmentatie (MHP) ook wel hoofdhuidmicropigmentatie genoemd is een cosmetische behandeling zonder operatie, die wordt toegepast om de suggestie van natuurlijke haarstoppels op de hoofdhuid te wekken. Het is een populaire keuze voor mensen met haarverlies, dunner wordend haar, kaalheid of littekens op de hoofdhuid.

MHP-behandeling: Een Duurzame Oplossing voor Haarverlies

MHP is een duurzame en effectieve oplossing voor haarverlies. Onze deskundige artiesten kunnen de illusie van een vollere haardos creëren door het nauwgezet aanbrengen van pigment op de hoofdhuid. Dit resulteert in een natuurlijk ogende haargroei die past bij jouw huidskleur en haartype.

Ontwerp Mogelijkheden: Creatieve Tatoeages op de Hoofdhuid

Naast haar pigmentatie bieden we een scala aan ontwerp mogelijkheden voor tatoeages op de hoofdhuid. Of je nu kiest voor een subtiel patroon, een gedetailleerd ontwerp of zelfs een volledige hoofdhuidtatoeage, onze artiesten staan klaar om jouw ideeën tot leven te brengen. Van tribale ontwerpen tot geometrische patronen en alles daartussenin, jouw hoofdhuid wordt een uniek kunstwerk.

Jouw unieke kunstwerk zet je bij Empire INK

Bij Empire INK bieden we onze klanten de mogelijkheid om micro haar pigmentatie te ervaren als een effectieve en vertrouwde oplossing voor haarverlies. Onze gespecialiseerde MHP-artiesten hebben uitgebreide ervaring en expertise in het recreëren van een natuurlijke haargrens en het verbergen van kale plekken. Maak vandaag nog een afspraak.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?