7 dagen open
Afspraak

Lip tatoeages die echt opvallen

Ben je op zoek naar lip tattoos die echt opvallen? Bij Empire INK ben je aan het juiste adres! Wij bieden professionele lip tatoeages met een scala aan ontwerp mogelijkheden. Laat je inspireren door de creatieve wereld van lip tatoeages en ontdek de unieke mogelijkheden die wij bieden.

Inner lip tatoos: grappig en speels

Een van de meest gewilde lip tattoos is de inner lip tatoeage. Deze grappige en speelse optie is populair onder onze klanten. Een klein hartje of ander symbool in je mond kan een leuke en verrassende toevoeging zijn. Houd er echter rekening mee dat lip tattoos op de binnenkant van de lip snel vervagen. De dunne huid en de vochtige omgeving maken het lastig om de inkt goed te laten hechten. Daarom is het belangrijk om de juiste nazorg te volgen en te weten dat we bij Empire INK geen garantie kunnen geven op gratis bijwerken van deze tatoeages.

Belangrijke overwegingen bij lip tattoos

Bij het plaatsen van een lip tattoo is het belangrijk om te weten dat het een gevoelige plek is en dat het genezingsproces uitdagend kan zijn. Onze ervaren tatoeëerders zorgen voor een professionele aanpak en begeleiden je gedurende het hele proces.

Prijs en kwaliteit van inner lip tatoeages

De prijs van een inner lip tattoo varieert gemiddeld tussen €80,- en €120,-. Onze tarieven zijn competitief en we streven altijd naar de hoogste kwaliteit in onze dienstverlening.

Laat je lippen spreken met Empire INK

Kies voor Empire INK voor je lip tatoeages en geniet van de mogelijkheden om je lippen te laten spreken met unieke en persoonlijke ontwerpen. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en je lip tatoeage wensen werkelijkheid te laten worden.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?