7 dagen open
Afspraak

tattoos en lichaamsdelen

Ontdek jouw perfecte tattoo

Bij Empire Ink bieden we de beste tatoeages voor verschillende lichaamsdelen. Van armtatoeages tot rugtatoeages en enkelontwerpen, onze getalenteerde artiesten helpen u bij het vinden van de perfecte tatoeage voor elk lichaamsdeel. Neem vandaag nog contact met ons op om uw ideeën te bespreken.

Menu

Hoofd tattoos

Wanneer je een hoofdtatoeage overweegt, denk je waarschijnlijk aan hoe de tatoeage-ervaring zal voelen. Een hoofdtatoeage staat bekend als een van de meest pijnlijke tatoeages. Het advies is om een hoofdtatoeage niet als eerste tatoeage te zetten. Een tatoeage op het hoofd heeft wat meer eigenaardige specificaties dan de rest van tatoeages.

Hoewel er geen manier is om de exacte ervaring te voorspellen die je zult hebben tijdens het tatoeëren van je hoofd, zijn er een paar dingen die je kunt overwegen voordat je met het tatoeëren begint. Het begint met te begrijpen waarom het tatoeëren van het hoofd een ander gevoel kan hebben dan tatoeages op andere delen van het lichaam. De schedel gebied heeft een dunnere huid en heeft de neiging om meer te bloeden. Het is een pijnlijk, maar vooral een ingewikkeld gebied.

Het kost veel energie om een hoofdtattoo te laten zetten. Het constant porren in het hoofd zorgt ervoor dat het lichaam gestrest raakt en veel energie verbruikt. Er zijn echter manieren waarop u dit kunt verminderen:

– Gehydrateerd raken;
– Een goede maaltijd eten;
– Goed slapen;
– Het vermijden van alcohol, pijnstillers en alles wat het bloed verdunt

Het kan zijn dat u naar een kapper moet om uw hoofd te laten scheren, aangezien normale mesjes niet kunnen worden gebruikt (de kleine wondjes die ze kunnen aanrichten, kunnen u in de problemen brengen). Lees meer over hoofd tatoeages

Haar pigmentatie

Micro Haar Pigmentatie (MHP) is een cosmetische behandeling waarbij met een flinterdunne naald natuurlijke semipermanente pigmenten in de huid worden aangebracht met het doel om een echte haarillusie te realiseren. Micro haar pigmentatie wordt ook wel scalp pigmentatie of tricopigmentatie genoemd. Micro Haar Pigmentatie wordt regelmatig ingezet om haaruitval en kaalheid te camoufleren of littekens te verbergen.

De behandeling voor hogere haar dichtheid (effect) kan het contrast tussen de huidkleur en haarkleur verminderen en daardoor de illusie geven van meer haar.
Om een beter beeld te krijgen tussen een MHP-behandeling en een tatoeage aanbrengen: bij een MHP-behandeling wordt met een dunne naald pigment in uw hoofdhuid ingebracht. Geheel gevoelloos is een MHP-behandeling niet. Bij het aanbrengen van een tatoeage worden grovere naalden gebruikt en worden de pigmenten dieper de huid ingebracht. Een MHP-behandeling is hierdoor over het algemeen minder pijnlijk. Lees meer over Micro Haar Pigmentatie.

Gezicht tattoos

Tatoeages op het gezicht is niet voor iedereen. In de eerste plaats raden we aan om de tatoeage die je op je gezicht wilt maken met tijdelijke verf te laten plaatsen, zodat je in de spiegel kunt zien hoe je er echt uit zou zien. Zo voorkom je spijt.

Een deel van de mensen die een tatoeage op hun gezicht zetten, doen dat op een litteken te verbergen. De ander deel doet dit omdat ze liefde hebben voor de kunst op hun lichaam.

Er zijn factoren die negatieve effecten kunnen hebben op een gezicht tattoo. Samen met de handen wordt het gezicht het meest blootgesteld. De temperatuur heeft hier het hele jaar door invloed op. Hoe goed je er ook voor zorgt, je zult niet kunnen voorkomen dat het sneller verslechtert dan elke andere tatoeage die je hebt. Een gezicht tatoeage is niet makkelijk te verbergen. Denk er goed over na mocht je die stap willen maken. Een gezicht tatoeage laten verwijderen kan zorgen voor een markering in het gezicht. Lees meer over gezichtstatoeages.

Lip tattoos

Steeds vaker krijgen wij de vraag bij Empire INK zetten jullie lip tatoeages? Het antwoord daarop is JA.

Binnen de tatoeages wereld wordt er op verschillende manieren lip tatoeages geplaatst.

De werkmethode is wel hetzelfde als een normale tatoeages zetten. 

De inner lip tatoeage is de meest bekende waar veel vraag naar is. Veel van onze klanten zetten deze ook doormiddel dat het een grappig idee is met een kleine tatoeage zoals een hartje in je mond te lopen. Wel moeten we aangegeven dat deze tatoeage zeer snel zal vervagen. De huid is daar heel dun en lastig om goed te kunnen tatoeëren.  

De innerlip tatoeage is zeer gevoelig met het plaatsen ervan.  En het kan ook zeer lastig zijn met de healings proces. Bij het slechte verzorgen vervaagt de tatoeage al binnen enkele dagen weg. Als dat de kans op uitlopen van de inkt groter is. Houd rekening binnen de mond zitten namelijk veel bacteriën en is zeer vochtig waardoor er kans is dat je sneller ontstekingen oploopt en de inkt niet kan hechten aan de huid.  

Wij bij Empire INK geven dan ook geen garantie voor het gratis bijwerken en de risico’s die hieraan vastzitten. 

De gemiddelde prijs voor het plaatsen van de innerlip tatoeages zit tussen de €80,- à €120,-.

Lees meer over lip tatoeages.

Oor tattoos

Oor tatoeages zijn een trendy en subtiele manier om je persoonlijkheid en stijl te uiten. Bij Empire INK bieden we professionele oor tatoeage diensten aan, waarbij we kleine en gedetailleerde ontwerpen op het oor kunnen plaatsen. Of je nu kiest voor een minimalistisch symbool of een meer gedurfd ontwerp, onze ervaren tatoeëerders zorgen voor een prachtig resultaat. Oor tatoeages zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar een unieke en discrete vorm van lichaamskunst. Lees meer over oor tatoeages.

Nek tattoos

Hoewel dit niet het meest voor de hand liggende en gekozen plaats is, komt deze tatoeagevorm toch steeds vaker voor. Vaak worden nektattoos aan de zijkant geplaatst parellel met het kaakbeen of juist verticaal langs de nekspier. Ook achter in de nek als een soort kraag is een veel voorkomende plaats. Denk goed na voor je een nek tatoeage laat zetten die je niet helemaal kunt bedekken met kleding of haren. 

Nek tattoos komen veel voor bij vrouwen. Vrouwen kiezen vaak voor kleine tattoo’s zoals vlinders en bloemen. Mannen daarentegen nemen minder vaak als de vrouw een nek tattoo. Als een man een nek tattoo neemt is het meestal aan de achterkant van de nek of de gehele voorkant. 

De nek wordt door de meeste mensen als een van de gevoeligste plekken ervaren. Aan de zijkant van de nek lopen belangrijke bloedvaten en zenuwbanen. Op de keel moet je heel erg oppassen met je luchtpijp. Lees meer over nek tatoeages.

Schouder tattoos

Schouder tatoeage kunnen heel uit een lopen. Van de nek naar de schouder van schouder naar de arm. Je kan het zo groot en klein maken als je wilt. Een schouder tatoeage kan je makkelijk laten zien en makkelijk bedekken. Het schouderblad heeft een mooi plat oppervlak om mee te werken. De voorkant van de schouder geeft een dynamisch effect. De rest van de schouder zorgt voor een superieur effect.
De schouder wordt ervaren als een van de minst pijnlijke plek voor een tatoeage. Dit wordt vaak ook gebruikt als eerste plek voor een tatoeage. Lees meer over schouder tatoeages.

Rug tattoos

De rug is een populaire keuze bij zowel mannen als vrouwen. Een man kiest vaak voor grotere tatoeages met schaduwen over de gehele rug. Vrouwen kiezen vaak voor sierlijke subtiele tatoeages. De rug wordt over het algemeen als niet pijnlijk ervaren. Maar dit is per persoon verschillend. Lees meer over rug tatoeages.

Borst tattoos

Een klein tattoo kan op een deel van de borst gezet worden terwijl grotere tatoeages op de gehele borst geplaatst kunnen worden. Vanuit de borst kan de tatoeage uitgebreid worden naar de schouder, bovenarm of buik.

Over het algemeen doet een tatoeage op de borst geen pijn. Plekken waar de huid meer op het bot liggen doen meer pijn. Zoals pols, voet hoofd en nek. Lees meer over borst tatoeages.

Buik tattoos

Tatoeages op de buik zijn vatbaar voor vormverlies. Afvallen en aankomen kan zorgen voor een vervorming van de tatoeage. Om deze reden is het belangrijk om na te denken over de plek waar je je ontwerp gaat plaatsen.
Tatoeage op de buik gaat meestal gepaard met veel pijn. Uw gewicht heeft ook invloed op de pijn. Hoe molliger, hoe pijnlijker. een persoon die mager is ervaart minder pijn omdat de huid gladder is. Lees meer over buik tatoeages.

Arm tattoos

Mensen die op kantoor werken kiezen vaak voor een tatoeage op de arm. Je kan het makkelijk bedekken en is niet zichtbaar. De oppervlakte zorgt ervoor dat je makkelijk een grote tatoeage kan plaatsen. Als je een 3D-tatoeage wilt, dan zou de binnenkant van je arm de beste plek zijn, omdat het je tatoeage er zoveel meer uit zou laten zien. 

Doordat de huid op de onderarm dichter op het bot ligt dan de bovenarm, kan de onder arm pijnlijker ervaren dan de boven arm. Lees meer over arm tatoeages.

Hand tattoos

Tatoeages zijn nooit zo in geweest als nu. Bij de meeste bedrijven maakt het niet meer uit als je een zichtbare tattoo hebt. Er wordt daarom ook veel meer te tatoeages genomen op zichtbare plekken. Vooral op de handen. Ondanks dat vele bedrijven zichtbare tatoeages niet erg vinden is het wel belangrijk om goed na te denken over een tatoeage op de hand. Het is voor jou en andere altijd zichtbaar.

Een hand tatoeage is niet permanent zoals andere tatoeages. We gebruiken ons handen dagelijks, we wassen onze handen vaak en bewegen het veel. Mocht je hand tatoeage willen overwegen, houdt er dan er dan rekening mee dat je de tatoeage af en toe moet bijwerken.
De handen zitten vol zenuwen dat zorgt ervoor dat een tatoeage op de hand veel pijn kan doen. Overweeg je een eerste tatoeage, denk er dan eerst goed over na of de hand de juiste plek is. Lees meer over hand tatoeages.

Been tattoos

Qua stijlen kan je alle kanten op met de been. Vrouwen kiezen vaak voor grote bloemstukken, rozen en teksten, terwijl mannen meer kiezen voor realistische tatoeages op de been.
Iedereen ervaart de gevoeligheid op de been anders. De enkel kan als heel pijnlijk ervaren omdat de huid dicht op de bot ligt, terwijl de kuit juist minder gevoelig is. Voor de bovenkant van de been geldt, hoe dicht naar de binnenkant hoe gevoeliger het wordt. Lees meer over been tatoeages.

Voet tattoos

De voet is een mooie plek op een tatoeage te plaatsen. daar waar een kleine tatoeage op andere delen op het lichaam kunnen wegvallen. Valt een kleine tatoeage op de voet juist op. Vooral vrouwen kiezen voor tatoeages op de voet. Net als de hand kan tatoeages op de voet vervagen vooral aan de zijkanten en onder de voet.
De voet is een van de pijnlijkste plekken om een tatoeage te zetten. De huid ligt dicht op het bot. Vooral de wreef en tenen worden als gevoelig ervaren. Lees meer over voet tatoeages.

Intieme delen tattoos

Mensen zien het zetten van een tatoeage als een kunst of schilderij op het lichaam. Het tatoeëren van de geslachtsdelen valt hier ook onder. 

In de geslachtsorganen bevinden veel zenuwen. Het zal hierdoor gevoeliger ervaart worden dan andere plekken op het lichaam. Mocht u een tatoeage willen op uw geslachtdeel houdt u dan rekening met het volgende:

  • Zorg dat de geslachtsdelen voor en het toeren schoon zijn.
  • Maak het regelmatig schoon
  • Draag los ondergoed
  • Heb geen seks gedurende 2 weken

Lees meer over intieme delen tatoeages.

Jouw perfecte tattoo wacht op je

Bij Empire INK begrijpen we de unieke mogelijkheden van elk lichaamsdeel voor tatoeages. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de kunst van tatoeages op alle lichaamsdelen bij Empire INK. Jouw perfecte tatoeage wacht op je!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?