7 dagen open
Afspraak

Ontdek Tribal tatoeages

Stap binnen in de intrigerende wereld van Tribal tatoeages bij Empire INK. Deze stijl heeft een rijke geschiedenis en betekenis die teruggaat tot inheemse culturen over de hele wereld. Onze getalenteerde artiesten brengen de diepe symboliek en opvallende esthetiek van Tribal tatoeages tot leven.

Wat kenmerkt deze stijl?

Tribal tatoeages worden gekenmerkt door hun gebruik van dikke, donkere lijnen en scherpe geometrische vormen. De stijl is vaak geïnspireerd op traditionele tatoeages van inheemse stammen, waarbij elke lijn en elk patroon een specifieke betekenis draagt. De kracht en symboliek die aan deze tatoeages zijn verbonden, maken ze tot een populaire keuze voor mensen die op zoek zijn naar diepere betekenis in hun inkt.

Ontwerp opties en populaire ontwerpen

Bij Empire INK bieden we een scala aan ontwerpopties aan. Of je nu kiest voor klassieke tribale patronen, zoals Maori, Polynesisch of Hawaïaans, of op maat gemaakte ontwerpen onze artiesten hebben de expertise om aan jouw wensen te voldoen. Populaire ontwerpen omvatten tribal dieren, symbolen, en abstracte patronen, die elk een unieke betekenis en uitstraling hebben.

De plaatsing en betekenis

Naast de ontwerpen zelf is ook de plaatsing van de tattoo op het lichaam van grote betekenis. Volgens de Polynesische cultuur is het lichaam verbonden met de hemel en de aarde, waarbij het bovenste deel gerelateerd is aan spiritualiteit en het onderste deel gerelateerd is aan de aarde. Het hoofd, bovenlichaam, onderlichaam, schouders en bovenarmen, onderarmen en handen, en benen en voeten hebben elk hun eigen symboliek en betekenis.

Nazorg van jouw tatoeage

De nazorg van je Tribal tatoeage is essentieel om ervoor te zorgen dat deze er op zijn best uitziet en blijft. Onze deskundige tattoo-artiesten voorzien je graag van gedetailleerde richtlijnen voor de nazorg, zodat je tatoeage er jarenlang prachtig uit blijft zien.

Kom langs voor een uniek ontwerp

Heb je al zin in je volgende tatoeage? Waarom zou je wachten? Maak gewoon een afspraak bij Empire INK. Wij zijn gespecialiseerd in het tatoeëren van Tribal tattoos. Onze getalenteerde en ervaren artiesten hebben de techniek en kennis om deze complexe ontwerpen met zorg en precisie te creëren. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?