7 dagen open
Afspraak

5 Populaire tattoo stijlen voor mannen

Populaire tattoo stijlen voor mannen bij Empire INK

Als het gaat om populaire tattoostijlen voor mannen ben je bij Empire Ink aan het juiste adres. Wij hebben een selectie gemaakt waar mannen uit kunnen kiezen. Hier zijn enkele van de populaire tattoostijlen die momenteel de voorkeur hebben onder mannen.

1. Realisme

Gedetailleerde tatoeages die lijken op foto’s of afbeeldingen. Realisme wordt vaak gekozen voor portretten van dierbaren, landschappen en dieren.

2. Neo-traditional

Neo traditional combineert traditionele tattoo-elementen met moderne invloeden, zoals felle kleuren en dikke lijnen. Het resultaat is een heldere en levendige tattoo.

3. Tribal

Tribal tattoos vinden hun oorsprong in verschillende culturen over de hele wereld en bevatten vaak specifieke patronen en symbolen. Deze stijl is populair onder mannen vanwege de stoere en mannelijke uitstraling.

4. Japans

Japanse tattoo stijlen, waaronder de traditionele irezumi, kenmerken zich door afbeeldingen van draken, geisha’s en bloesems. Deze stijl is populair vanwege de rijke geschiedenis en betekenis achter de ontwerpen.

5. Maori

Maori tattoos zijn ontstaan in de inheemse Maori-cultuur van Nieuw-Zeeland en bevatten vaak complexe geometrische patronen en symbolen. Deze stijl is populair vanwege de culturele betekenis en de unieke en gedurfde uitstraling.

Jouw visie brengen wij tot leven

Bij Empire Ink hebben we getalenteerde tattookunstenaars die bedreven zijn in het uitvoeren van verschillende tattoostijlen. Of je nu een realistische tatoeage wilt of een Japans ontwerp onze kunstenaars werken nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult en verken de creatieve wereld van deze stijlen.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?