7 dagen open
Afspraak

Old School & New School

Ontdek prachtige Old and New School tatoeages

Bij het denken aan tatoeages komen vaak de traditionele Old School-stijlontwerpen naar voren, maar er is nog een andere populaire en unieke stijl: New School. Beide stijlen hebben hun eigen karakter en betovering.

Kenmerken Old School-tatoeages

Old School-tatoeages, ook wel bekend als traditionele tatoeages, hebben een rijke geschiedenis. Ze werden oorspronkelijk gebruikt om leden van maritieme gemeenschappen te identificeren en zijn nu een symbool van de Amerikaanse gevangeniscultuur. Deze tatoeages kenmerken zich door dikke zwarte lijnen, minimale schaduw en een beperkt kleurenpalet. Typische ontwerpen zijn onder andere rozen, ankers en harten.

Kenmerken New School-tatoeages

New School-tatoeages zijn een moderne interpretatie van traditionele tatoeages. Deze stijl maakt gebruik van levendige en felle kleuren en bevat vaak cartooneske en realistische elementen. Het is niet ongebruikelijk om meerdere afbeeldingen te combineren in één ontwerp en 3D-effecten toe te voegen. Populaire ontwerpen omvatten stripfiguren, graffiti en fantasiewezens.

Wij zorgen dat elk detail perfect is

Of je nu op zoek bent naar een traditionele Old School-tatoeage met zijn historische betekenis of een kleurrijke New School-tatoeage vol creativiteit, bij Empire INK ben je aan het juiste adres. Onze getalenteerde artiesten zijn zowel ervaren als creatief en zullen hun expertise gebruiken om een unieke en betekenisvolle tatoeage te creëren die je voor altijd zult koesteren.

Neem contact op voor jouw Old/New School tatoeage

Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en je tatoeage-avontuur bij Empire INK te beginnen. Ontdek de traditie en creativiteit die samenkomen in prachtige Old and New School tatoeages. Wij kijken ernaar uit om samen met jou een kunstwerk te creëren dat jouw persoonlijkheid en stijl weerspiegelt. Maak vandaag nog je afspraak en laat ons je begeleiden op je tatoeage-reis!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?