7 dagen open
Afspraak

Neo Traditional tattoo stijl

Ontdek Neo Traditional tatoeages

Stap binnen in de betoverende wereld van neo-traditionele tatoeages bij Empire INK. Deze stijl, geïnspireerd door de klassieke inktkunst combineert de tijdloze symboliek met een eigentijdse flair. Onze ervaren tattoo-artiesten zijn meesters in het creëren van levendige, gedetailleerde ontwerpen met een onmiskenbaar retro gevoel. Of je nu op zoek bent naar een klassieke afbeelding of een moderne twist op traditionele motieven bij Empire INK brengen we jouw ideeën tot leven in deze geliefde tatoeagestijl

Wat kenmerkt deze stijl?

Terwijl Neo-Traditional Tattoos moderne technieken omarmen blijven de basistechnieken hetzelfde. Het schetsen in zwarte inkt vormt nog steeds de basis voor deze stijl, maar wordt verrijkt met levendige kleuren en gedetailleerde texturen. Deze tattoos omvatten vaak portretten van vrouwen, dieren en bloemen, en worden beïnvloed door kunststromingen zoals Ukiyo-e, Art Nouveau en Art Deco. Het resultaat is een harmonieus samenspel tussen oude tradities en eigentijdse expressie.

Ontwerp opties en populaire ontwerpen

Deze stijl staat bekend om zijn gedurfde lijnen, heldere kleuren en opvallende afbeeldingen. Populaire ontwerpen omvatten vaak iconische symbolen zoals rozen, ankers, schedels, adelaars en pin-upmeisjes. Wat neo-traditioneel zo uniek maakt, is de mogelijkheid om een traditioneel thema te nemen en er een eigentijdse twist aan te geven. Hierdoor zijn de opties vrijwel eindeloos.

Nazorg van jouw tatoeage

Bij Empire INK weten we hoe waardevol het is om je tatoeage in optimale conditie te houden. Daarom staan we altijd klaar met deskundig advies en praktische nazorginstructies, zodat je tatoeage de tand des tijds doorstaat en net zo schitterend blijft als toen je hem voor het eerst kreeg.

Kom langs voor een uniek ontwerp

Heb je al zin in je volgende tatoeage? Waarom zou je wachten? Maak gewoon een afspraak bij Empire INK. Onze ervaren tattoo-artiesten zijn er om je te ondersteunen. Of je nu kiest voor een gedurfd portret, een betoverend dier of een kleurige bloem, wij zorgen ervoor dat jouw Neo Traditional tattoo eruit springt en een blijvende indruk achterlaat. Aarzel niet en neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?