7 dagen open
Afspraak

Mandala tattoo stijl

Ontdek de perfectie van Mandala tatoeages

Stap binnen in de betoverende wereld van mandala tatoeages bij Empire INK en ontdek de perfecte balans tussen kunst en spirituele betekenis. Onze getalenteerde tatoeëerders zijn meesters in het creëren van mandala ontwerpen die zowel visueel verbluffend als diepzinnig zijn.

Ontwerp opties

Je kunt kiezen voor een traditionele mandala met strakke en symmetrische lijnen die een diepere spirituele betekenis uitdrukken. Een bloemachtige mandala, met zachte en ronde vormen, kan een meer organische en subtiele uitstraling geven. Daarnaast kun je zelf de grootte en locatie kiezen, of het nu een kleine en subtiele tatoeage is op je pols of een uitgebreide mandala die je hele rug bedekt. De kleuren variëren van zwart en grijs tot een veelheid van levendige kleuren.

Waar komt Mandala vandaan?

Mandala tattoos zijn zoveel meer dan alleen kunstwerken op je lichaam. Ze vertegenwoordigen perfectie, oneindigheid en balans. Het woord “mandala” is afgeleid van het Sanskriet en betekent “cirkel”. Het ontwerp van mandala tattoos bestaat uit overlappende cirkels en verschillende vormen, waardoor eindeloze variaties, designs en stijlen mogelijk zijn. Elke mandala tattoo heeft zijn eigen unieke betekenis en boodschap.

Populaire tatoeages in deze stijl

Mandala’s worden wereldwijd veel gebruikt in religie, kunst en architectuur vanwege hun vermogen om balans in ons leven te brengen. Een van de meest populaire vormen van mandala’s is de lotusbloem, die symbool staat voor meditatie, genezing, spiritualiteit en zuiverheid in het boeddhisme en het hindoeïsme.

Nazorg van jouw tatoeage

Na het zetten van je tattoo is goede nazorg noodzakelijk om de kwaliteit te behouden. Mandala tattoos zijn vaak rijk aan details, wat de nazorg van groot belang maakt voor het behoud van hun schoonheid.

Kom langs voor een uniek ontwerp

Kriebelt het al voor je nieuwe tatoeage? Wacht dan niet langer en bezoek Empire INK voor een afspraak. Onze ervaren tattoo-artiesten hebben uitgebreide kennis van de symboliek en geschiedenis die schuilgaat achter deze tatoeage-stijl. Laat je inspireren door de diepgaande betekenissen en geef ons de kans om je te begeleiden. Aarzel niet om vandaag nog contact met ons op te nemen voor een consult.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?