7 dagen open
Afspraak

Geometrische tattoo

Ontdek de wereld van geometrische tatoeages

Stap in de fascinerende wereld van geometrische tatoeages, een unieke stijl die steeds meer aan populariteit wint. Deze tatoeages worden gekenmerkt door hun strakke lijnen en vormen, vaak ontleend aan wiskunde en meetkunde. Geometrische tatoeages worden vaak beschouwd als moderne en minimalistische kunstwerken, waarbij eenvoudige vormen en lijnen worden gebruikt om prachtige ontwerpen te creëren. Maar wist je dat deze stijl al duizenden jaren oud is en te vinden is in verschillende culturen, zoals de Maori’s in Nieuw-Zeeland en de oude Grieken? 

Ontwerp opties

Een geometrische tatoeage kan bestaan uit één enkele vorm of meerdere vormen die naadloos in elkaar overlopen, soms zelfs met kleuraccenten. De keuze van de vormen en de compositie van de tatoeage zijn essentieel om een harmonieus geheel te bereiken. Geometrische tatoeages worden vaak geplaatst op de arm, borst, rug of been en zijn vooral geliefd bij mensen die houden van strakke en eenvoudige designs.

Een belangrijk kenmerk van geometrische tatoeages is dat ze vaak freehand worden gezet, zonder gebruik van stencils of sjablonen. Dit stelt de tatoeëerder in staat om de tatoeage nauwkeurig aan te passen aan de vormen en contouren van jouw lichaam, waardoor een uniek en op maat gemaakt kunstwerk ontstaat.

Nazorg van jouw geometrische tatoeage

Empire INK begrijpt het belang van de nazorg voor je geometrische tatoeage om ervoor te zorgen dat deze bijzondere en unieke stijl zijn volle glans behoudt. Geometrische tatoeages, gekenmerkt door strakke lijnen en hoeken om abstracte vormen en ontwerpen te creëren, vragen om specifieke aandacht om hun schoonheid en helderheid te behouden.

Kom langs voor een uniek ontwerp

Neem contact met ons op voor meer informatie over geometrische tatoeages en maak een afspraak voor een persoonlijk ontwerp dat jouw stijl en persoonlijkheid perfect weerspiegelt. Laat ons je begeleiden naar een prachtige geometrische tatoeage die je voor altijd zult koesteren.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?