7 dagen open
Afspraak

5 Populaire tattoo stijlen voor jongeren

Populaire tattoo stijlen voor jongeren bij Empire INK

Je zal het niet geloven, maar ook wij van Empire INK zijn ooit jong geweest, althans dat zijn we nog steeds. We zien dat jongeren opzoek zijn naar creatieve, trendy en persoonlijke tattoo-ontwerpen om hun individualiteit uit te drukken. Hieronder vind je enkele van de meest populaire tattoo stijlen onder jongeren

1. Minimalistische tattoos

Eenvoudige en subtiele ontwerpen zijn erg geliefd bij jongeren vanwege hun minimalistische uitstraling. Populaire minimalistische tattoo-ontwerpen omvatten kleine symbolen zoals hartjes, pijlen en bloemen.

2. Tekst

Tekst tattoos behoren tot de meest populaire tattoo-stijlen onder jongeren. Deze tatoeages bestaan uit woorden of zinnen die vaak een persoonlijke betekenis hebben. Tekst tattoos bieden een creatieve manier om favoriete quotes, namen of belangrijke data te vereeuwigen in de vorm van een tattoo.

3. Geometrisch

Geometrische tattoos zijn een trend onder jongeren vanwege hun strakke vormen en lijnen. Vaak worden deze ontwerpen in zwart-wit uitgevoerd en omvatten ze geometrische figuren zoals driehoeken, cirkels en lijnen.

4. Waterverf tattoos

Deze stijl wordt gekenmerkt door het gebruik van heldere, zachte kleuren die lijken op waterverf. Waterverf tattoos zijn populair vanwege hun levendige kleuren en abstracte en vloeiende ontwerpen. Ze worden vaak gebruikt om afbeeldingen van natuurlijke elementen zoals bloemen en vogels weer te geven.

5. Realisme

Realistische tattoos zijn erg geliefd bij jongeren vanwege hun gedetailleerde en levensechte ontwerpen. Deze stijl omvat vaak portretten van beroemdheden, dieren en andere afbeeldingen die er realistisch uitzien.

Jouw visie brengen wij tot leven

Bij Empire Ink hebben we getalenteerde tattookunstenaars die bedreven zijn in het uitvoeren van verschillende tattoostijlen. Neem vandaag nog contact met ons op voor een persoonlijk consult en verken de creatieve wereld van deze populaire stijlen.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?