7 dagen open
Afspraak

4 Populaire tattoo stijlen voor vrouwen

Populaire tattoo stijlen voor vrouwen bij Empire INK

Bij Empire Ink zijn we trots op onze expertise van talloze tattoo-stijlen, die geschiktzijn voor iedereen die hun huid wil versieren. Hoewel tattoo-stijlen vaak niet geslachtsgebonden zijn, zijn er bepaalde stijlen die meer populair zijn onder vrouwen. Hieronder vind je enkele van de meest populaire tattoo-stijlen voor vrouwen

1. Aquarel

Deze stijl kenmerkt zich door het gebruik van heldere, levendige kleuren en een zachte, vloeiende lijnvoering die lijkt op een waterverfschilderij. Aquarel tattoos worden vaak gebruikt voor florale ontwerpen, dieren en landschappen.

2. Fine Line

Deze Fine-line stijl maakt gebruik van dunne lijnen en fijne details om mooie en elegante ontwerpen te creëren. Het varieert van kleine symbolen en letters tot ingewikkelde bloemmotieven.

3. Mandala

Mandala’s zijn gedetailleerde, ronde ontwerpen die vaak symbool staan voor de eenheid van het universum. Deze stijl kan eenvoudig of complex zijn en kan worden aangepast aan de persoonlijke voorkeuren van de klant.

4. Neo Traditional

Neo Traditional combineert traditionele motieven en technieken met moderne elementen en stijlen. Het resultaat is een kleurrijke, gedurfde en opvallende tattoo die zowel klassiek als eigentijds is.

De ideale tattoo zet je bij Empire INK

Bij Empire Ink combineren we jouw persoonlijke voorkeuren en smaak met onze expertise om jouw ideale tattoo te creëren. De artiesten van Empire INK zijn getraind in het leveren van hoogwaardige tatoeages in alle stijlen en maten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een consult en ontdek welke populaire tattoo-stijl het beste bij jou past.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?