7 dagen open
Afspraak

Tattoo stijlen

Ontdek de Populairste Tattoo Stijlen voor Mannen, Vrouwen, Jongeren en Ouderen bij Empire INK!

Bij Empire INK zijn we trots op ons diverse aanbod van tattoo stijlen die aansluiten bij de voorkeuren van zowel mannen als vrouwen, jongeren en ouderen. Onze ervaren tattoo artiesten beheersen verschillende stijlen en kunnen jouw ideeën omzetten in prachtige en unieke kunstwerken op je huid.

Populaire tattoo stijlen voor mannen

Voor mannen zijn er verschillende stijlen die populair zijn. De realistische stijl is bijvoorbeeld geliefd vanwege de gedetailleerde en levensechte ontwerpen. Daarnaast zijn tribal tattoos nog steeds een favoriet, met hun krachtige en symbolische betekenis. Ook neo-traditionele tattoos winnen aan populariteit, met hun combinatie van traditionele en moderne elementen. Lees hier meer over de 5 meest populaire tattoo stijlen voor mannen.

Populaire tattoo stijlen voor vrouwen

Vrouwen hebben een breed scala aan stijlen om uit te kiezen. De waterverf stijl is bijvoorbeeld geliefd vanwege de zachte en vloeiende lijnen, waardoor een dromerige en artistieke uitstraling ontstaat. Daarnaast zijn delicate bloemen tattoos erg populair, met hun verfijnde details en vrouwelijke esthetiek. Ook script tattoos met sierlijke lettertypes zijn geliefd bij vrouwen. Lees hier meer over de 4 meest populaire tattoo stijlen voor vrouwen.

Populaire tattoo stijlen voor jongeren

Jongeren hebben vaak een voorkeur voor trendy en moderne stijlen. De geometrische stijl is bijvoorbeeld erg populair, met strakke lijnen en abstracte vormen. Daarnaast zijn minimalistische tattoos in opkomst, met hun eenvoudige en subtiele ontwerpen. Ook lettering tattoos met quotes en woorden die betekenisvol zijn voor jongeren zijn geliefd. Lees hier meer over de 5 meest populaire tattoo stijlen voor jongeren.

Populaire tattoo stijlen voor ouderen

Ouderen hebben vaak een voorkeur voor klassieke en traditionele stijlen. De old school stijl is bijvoorbeeld geliefd vanwege de iconische ontwerpen zoals ankers, zwaluwen en rozen. Daarnaast worden zwart-wit tattoos gewaardeerd vanwege hun tijdloze uitstraling en elegantie. Ook japans geïnspireerde tattoos met hun rijke symboliek en gedetailleerde ontwerpen zijn populair bij ouderen. Lees hier meer over de 3 meest populaire tattoo stijlen voor ouderen.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?