7 dagen open
Afspraak

Tattoo ontwerp

Tattoo laten ontwerpen door proffesionals

Wanneer je een nieuwe tattoo wilt laten zetten is het belangrijk dat je goed nadenkt over het ontwerp. Iedere tattoo heeft een eigen verhaal of betekenis, dit is voor iedereen verschillend. Uiteraard kan het ook een prachtige decoratie zijn zonder betekenis maar bedenk wel goed wat voor ontwerp je wilt.

Inhoudsopgave

Kleur of zwart-wit?

Je kunt ervoor kiezen om de tattoo geheel zwart-wit te houden, uiteraard kun je ook voor kleur kiezen. Wil je mooie bloemen een kleur geven of een mooie animatie met kleur? Geen probleem, neem het gebruik van kleur mee in een voorbeeld of schets. Het is wel bekend dat tatoeages met kleur sneller een touch-up nodig hebben als zwart-wit tatoeages. De kleuren kunnen teruglopen door de zon.

Sierteksten of abstract?

Een tattoo kan vrij abstract en klein zijn maar hij kan natuurlijk ook groot en sierlijk zijn. Er zijn vele lettertypes, je kunt van te voren online op zoek gaan naar een lettertype dat aansluit op de stijl die je wilt. Uiteraard is er ook de mogelijkheid kleine en abstracte tatoeages te laten zetten. Denk goed na over de betekenis van je tatoeage. Wil je een bepaalde boodschap uitstralen of juist een ode aan iemand op je lijf hebben? Dit kan, zorg echter wel dat de boodschap niet kwetsend of trend gevoelig is. Je wilt geen spijt krijgen.

Belangrijk is dat je goed checkt op spelling. Wanneer je voor een Engelse quote of tekst kiest, is het aan te raden goed te checken op spelling. Een kleine fout is snel gemaakt en dit zou erg zonde zijn!

Inspiratie zoeken?

Pinterest is een bron van inspiratie, wanneer je Engelse termen gebruikt zal dit nog meer resultaten opleveren. Ook kun je op onze Facebook, Instagram en ons portfolio mooie tatoeages vinden.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?