7 dagen open
Afspraak

4 Tips voor het zetten van je eerste tattoo

Ben je van plan om je eerste tattoo te laten zetten? Empire INK staat klaar om je te begeleiden. Ontdek essentiële tips om de juiste keuzes te maken, van betekenisvolle ontwerpen tot het bespreken van je wensen met onze getalenteerde artiesten.

1. Geef betekenis aan je eerste tatoeage/tattoo

Denk goed na over de betekenis achter je tattoo. Of het nu symbolisch of emotioneel is, een tattoo met betekenis zal altijd speciaal zijn. Onze artiesten staan klaar om je te helpen bij het ontwerpen van een tattoo die past bij jouw persoonlijke verhaal.

2. Begin met een kleine tatoeage/tattoo

Als het je eerste tattoo is, is het verstandig om te beginnen met een klein ontwerp. Op die manier kun je wennen aan het gevoel van een tattoo en ervaren hoe het is om er een te hebben voordat je besluit om een groter project aan te gaan. Start met iets kleins en breid van daaruit uit.

3. Bespreek je wensen uitvoerig met de artiest

Bij het plaatsen van een mooie lichaamsversiering is communicatie essentieel. Bespreek je wensen, ideeën en verwachtingen altijd uitvoerig met onze ervaren artiesten. Op die manier voorkom je teleurstellingen en zorgen we ervoor dat het uiteindelijke ontwerp perfect aansluit bij jouw visie.

4. Ga alleen voor een tattoo als je er een goed gevoel bij hebt

Het is belangrijk om goed naar jezelf te luisteren. Als je twijfels hebt of niet zeker bent, neem dan de tijd voordat je een tattoo laat zetten. Het is een persoonlijke keuze en je moet er volledig achter staan. Bij Empire INK ondersteunen we jouw beslissing en helpen we je graag op het juiste moment.

Flexibiliteit met ontwerp en afspraak

Als je nog niet klaar bent om direct een afspraak te maken, bieden we de mogelijkheid om eerst een ontwerp te laten maken. Bedenk dat tijd nemen om te beslissen een belangrijk onderdeel is van het proces. Empire INK staat voor je klaar, ongeacht wanneer je de stap wilt zetten.

Bij Empire INK streven we ernaar om je eerste tattoo-ervaring onvergetelijk te maken. Onze getalenteerde artiesten, persoonlijke begeleiding en hoogwaardige service staan garant voor een resultaat waar je trots op zult zijn. Neem vandaag nog contact met ons op en maak van je eerste tattoo een speciale herinnering!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?