7 dagen open
Afspraak

Doet een tattoo zetten pijn?

Bij Empire INK begrijpen we dat de mate van pijn bij het zetten van een tatoeage voor iedereen verschillend is. Het is moeilijk om een exacte pijnschaal te bepalen, omdat dit afhangt van verschillende factoren, zoals je persoonlijke pijngrens, de locatie van de tattoo en de techniek die wordt gebruikt.

Hoe dunner de huid hoe gevoeliger

Elk deel van je lichaam kan een andere pijnervaring hebben tijdens het tatoeëren. Over het algemeen geldt dat hoe dunner de huid en hoe dichter bij het bot, hoe gevoeliger en pijnlijker de ervaring kan zijn. Plekken zoals de ribben, enkels, voeten en handen worden vaak als gevoeliger ervaren.

Hoe voelt het zetten van een tattoo?

Het gevoel dat je kunt omschrijven tijdens het zetten van een tattoo is vergelijkbaar met het snijden van je huid met een mesje. Het kan een scherpe, prikkelende of brandende sensatie geven. Het is belangrijk om te weten dat de pijn draaglijk is en vaak wordt verdragen door mensen die graag een tattoo willen laten zetten.

Empire INK minimaliseert de tattoo pijn

Bij Empire INK hebben onze ervaren tatoeëerders veel expertise in het minimaliseren van pijn en ongemak tijdens het tatoeëren. We gebruiken technieken en methoden om de pijn tot een minimum te beperken, zoals het gebruik van verdovende crèmes of het aanpassen van de tattoo-sessie naar jouw comfort.

Onthoud dat het resultaat van een prachtige tattoo de moeite en het eventuele ongemak waard is. De meeste mensen vinden het zetten van een tattoo een uitdagende maar bevredigende ervaring.

Bij Empire INK staan we klaar om je te begeleiden en je vragen te beantwoorden over de pijnervaring bij het zetten van een tattoo. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken of voor meer informatie. Wij streven naar jouw comfort en tevredenheid bij elke tattoo die we zetten!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?