7 dagen open
Afspraak

Leeftijdsrichtlijnen voor het zetten van een tatoeage bij Empire INK!

Vanaf welke leeftijd mag ik een tatoeage/tattoo zetten?

Bij Empire INK hanteren we specifieke leeftijdsrichtlijnen om ervoor te zorgen dat het zetten van een tatoeage/tattoo een weloverwogen beslissing is. Hier zijn de richtlijnen die we volgen:

16 jaar zonder toestemming van een wettelijke vertegenwoordiger

Als je 16 jaar of ouder bent, kun je bij Empire INK een tatoeage/tattoo laten zetten zonder toestemming van een wettelijke vertegenwoordiger. Zorg er wel altijd voor dat je een geldig ID of paspoort meeneemt om je leeftijd te kunnen verifiëren.

Tot 18 jaar een vertegenwoordiger (ouder/voogd) meenemen

Indien je tussen de 16 en 18 jaar oud bent, vereisen we dat je een vertegenwoordiger (ouder/voogd) meeneemt naar Empire INK. Deze maatregel is bedoeld om jongeren te beschermen en ervoor te zorgen dat ze de verantwoordelijkheid van een tatoeage/tattoo begrijpen, aangezien het een levenslange verbintenis is.

Jonger dan 16 jaar onder begeleiding van een wettelijke vertegenwoordiger

Als je jonger bent dan 16 jaar, kun je een tatoeage/tattoo laten zetten onder begeleiding van een wettelijke vertegenwoordiger (ouders/voogd) die tevens het toestemmingsformulier ondertekent. Empire INK hanteert een minimumleeftijd van 14 jaar voor deze situatie.

Officiële regelgeving: vanaf 12 jaar onder begeleiding

Volgens de officiële regelgeving is het mogelijk om vanaf 12 jaar een tattoo te laten zetten onder begeleiding van een wettelijke vertegenwoordiger.

Bij Empire INK hechten we veel waarde aan veiligheid, verantwoordelijkheid en ouderlijke betrokkenheid bij het zetten van tatoeages/tattoos. Onze leeftijdsrichtlijnen zijn ontworpen om ervoor te zorgen dat elke klant een weloverwogen beslissing neemt en goed geïnformeerd is over de implicaties van een tatoeage/tattoo. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?