7 dagen open
Afspraak

Ontdek oorpiercings bij Empire INK in Rotterdam

Bij Empire Ink in Rotterdam hebben we een passie voor het creëren van prachtige en unieke oorpiercings. Onze ervaren piercers staan klaar om u te helpen bij het kiezen en plaatsen van de perfecte oorpiercing die past bij uw stijl en persoonlijkheid. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar de professionele service en kwaliteit die Empire Ink te bieden heeft.

Helix

Het genezingsproces van een helix piercing duurt gemiddeld 6 tot 12 maanden. De pijngraad wordt over het algemeen beoordeeld als een 4 op een schaal van 1 tot 10.

Oorbel

Het genezingsproces van een oorbel piercing varieert van 4 tot 8 weken. De pijngraad wordt meestal als een 2 op een schaal van 1 tot 10 beoordeeld.

Derde oorbel

Het genezingsproces duurt doorgaans 6 tot 12 weken. De pijngraad wordt meestal beoordeeld als een 3 op een schaal van 1 tot 10.

Flat

Het genezingsproces van een flat piercing duurt ongeveer 4 tot 8 maanden. De pijngraad wordt over het algemeen beoordeeld als een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Tragus

Het genezingsproces van een tragus piercing duurt gemiddeld 4 tot 8 maanden. De pijngraad wordt meestal als een 6 op een schaal van 1 tot 10 beoordeeld.

Conch

Het genezingsproces van een conch piercing duurt ongeveer 6 tot 12 maanden. De pijngraad wordt over het algemeen beoordeeld als een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Rook

Het genezingsproces van een rook piercing varieert van 6 tot 12 maanden. De pijngraad wordt meestal beoordeeld als een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Snug

Het genezingsproces van een snug piercing duurt doorgaans 6 tot 12 maanden. De pijngraad wordt meestal beoordeeld als een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Daith

Het genezingsproces van een daith piercing duurt gemiddeld 6 tot 12 maanden. De pijngraad wordt over het algemeen beoordeeld als een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Industrial

Het genezingsproces van een industrial piercing varieert van 6 tot 12 maanden. De pijngraad wordt meestal beoordeeld als een 7 op een schaal van 1 tot 10.

Anti-Tragus

Het genezingsproces van een anti-tragus piercing duurt ongeveer 4 tot 8 maanden. De pijngraad wordt over het algemeen beoordeeld als een 6 op een schaal van 1 tot 10.

Forward Helix

Het genezingsproces van een forward helix piercing duurt gemiddeld 6 tot 12 maanden. De pijngraad wordt meestal als een 6 op een schaal van 1 tot 10 beoordeeld.

Upper Lobe

Het genezingsproces van een upper lobe piercing varieert van 4 tot 8 weken. De pijngraad wordt meestal beoordeeld als een 2 op een schaal van 1 tot 10.

Orbital

Het genezingsproces van een orbital piercing duurt doorgaans 6 tot 12 maanden. De pijngraad wordt meestal beoordeeld als een 5 op een schaal van 1 tot 10.

Kom langs Empire INK voor de gaafste oorpiercings

Bij Empire Ink begrijpen we het belang van een veilig en effectief genezingsproces. Onze deskundige piercers begeleiden u graag tijdens uw oorpiercing avontuur en zorgen voor een zorgvuldige nazorgprocedure. Maak nu een afspraak bij Empire Ink in Rotterdam en ontdek de mogelijkheden van oorpiercings met een snelle genezing en een minimale pijnervaring.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?