7 dagen open
Afspraak

Ontdek mondpiercings bij Empire INK in Rotterdam

Bij Empire Ink in Rotterdam vindt u een breed scala aan mond piercings, waaronder de populaire tong, tongweb, snake eyes, venom bites, vampire bites, lip en smiley piercings. Onze ervaren piercers staan klaar om u te voorzien van professionele en stijlvolle mond piercings met de hoogste aandacht voor hygiëne en veiligheid.

Tongpiercing

Een tong piercing kan een pijngraad hebben van ongeveer 4 op een schaal van 1 tot 10. Het genezingsproces van een tong piercing duurt doorgaans 4 tot 6 weken. Tijdens het genezingsproces kunnen enige zwelling en ongemak optreden. Het is belangrijk om goede mondhygiëne te handhaven en voorzichtig te zijn bij het eten en spreken.

Tongweb piercing

Een tongweb piercing kan een pijngraad hebben van ongeveer 3 op een schaal van 1 tot 10. Het genezingsproces van een tongweb piercing varieert van 4 tot 8 weken. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het eten en drinken tijdens de genezingsperiode om irritatie te voorkomen.

Snake Eyes piercing

Snake eyes kunnen een pijngraad van 5 op een schaal van 1 tot 10. Het genezingsproces van snake eyes piercings duurt gemiddeld 6 tot 8 weken. Het is essentieel om zorgvuldig te zijn bij het eten en drinken en regelmatig mondspoelingen te gebruiken tijdens de genezingsperiode.

Venom Bites piercing

Een venom bites piercing kan een pijngraad hebben van ongeveer 4 op een schaal van 1 tot 10. Het genezingsproces van venom bites piercings duurt meestal 6 tot 8 weken. Goede mondhygiëne en het vermijden van irriterende stoffen zijn belangrijk voor een succesvolle genezing.

Vampire Bites piercing

Een vampire bites piercing kan een pijngraad hebben van ongeveer 5 op een schaal van 1 tot 10. Het genezingsproces van vampire bites piercings varieert van 6 tot 8 weken. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het eten en drinken en regelmatig mondspoelingen te gebruiken tijdens de genezingsperiode.

Lip piercing

Een lip piercing kan een pijngraad hebben van ongeveer 4 op een schaal van 1 tot 10. Het genezingsproces van een lip piercing duurt doorgaans 6 tot 8 weken. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het eten, drinken en tandenpoetsen om irritatie te voorkomen.

Smiley piercing

Een smiley piercing kan een pijngraad hebben van ongeveer 3 op een schaal van 1 tot 10. Het genezingsproces van een smiley piercing varieert van 4 tot 6 weken. Zorgvuldige mondhygiëne en het vermijden van irriterende stoffen zijn essentieel tijdens de genezingsperiode.

Kies Empire INK voor een stoere mondpiercing

Bij een piercing moet je rekening houden met de nazorg van die piercings.  Dit zorgt voor een veilig genezingsproces voor mond piercings. Onze ervaren piercers geven nazorginstructies om een snelle en succesvolle genezing te bevorderen. Bezoek ons in Rotterdam of maak  hier een afspraak en ontdek de perfecte mond piercing die bij jou past!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?