7 dagen open
Afspraak

Ontdek gezichtspiercings bij Empire INK in Rotterdam

Bij Empire Ink in Rotterdam vind je een uitgebreide selectie van stijlvolle en trendy gezichts piercings waarmee je jezelf kunt uitdrukken op een unieke en persoonlijke manier. Onze ervaren piercers zetten met precisie en zorg verschillende gezichts piercings die je uitstraling naar een hoger niveau tillen. Ontdek hieronder de genezingsprocessen, duur en pijngraden van enkele populaire gezichts piercings.

Neus piercing

De genezingstijd varieert doorgaans tussen de 6 en 8 weken. De pijngraad van een neus piercing wordt over het algemeen als mild ervaren, met een score van ongeveer 3 op een schaal van 1 tot 10.

Wenkbrauw piercing

Het genezingsproces van een wenkbrauw piercing duurt meestal 6 tot 8 weken. Wat betreft pijn, kan deze piercing als matig worden ervaren, met een pijngraad van ongeveer 5 op 10.

Cheeks piercing (wang)

Het genezingsproces van een cheeks piercing kan variëren, maar gemiddeld duurt het 8 tot 12 weken. De pijngraad van deze piercing wordt meestal als mild tot matig beschouwd, met een score van ongeveer 4 op 10.

Eskimo piercing (onderlip)

De genezingstijd van een eskimo piercing varieert meestal tussen de 8 en 12 weken. Wat betreft pijn, kan deze piercing als mild tot matig worden ervaren, met een pijngraad van ongeveer 4 op 10.

Medusa piercing (bovenlip)

Het genezingsproces van vampire bites piercings varieert van 6 tot 8 weken. Pijngraad van 4. Het is belangrijk om voorzichtig te zijn bij het eten en drinken en regelmatig mondspoelingen te gebruiken tijdens de genezingsperiode.

Septum piercing

Een septum piercing door je neus is een gedurfde keuze die je gezicht karakter geeft. Het genezingsproces van een septum piercing duurt meestal 6 tot 8 weken. De pijngraad van een septum piercing kan variëren, maar wordt meestal als mild ervaren, met een score van ongeveer 3 op 10.

Bridge piercing (boven de neus)

Het genezingsproces van een bridge piercing kan variëren, maar gemiddeld duurt het 8 tot 12 weken. Wat betreft pijn, kan deze piercing als matig worden ervaren, met een pijngraad van ongeveer 5 op 10.

Surface (zijkant van het gezicht ter hoogte van het oor)

Het genezingsproces van een surface piercing duurt meestal 8 tot 12 weken. De pijngraad van deze piercing kan variëren, maar wordt meestal als mild tot matig ervaren, met een score van ongeveer 4 op 10.

Nape piercing (achterkant van de nek)

Het genezingsproces van een nape piercing duurt meestal 8 tot 12 weken. De pijngraad kan variëren, maar wordt doorgaans als mild tot matig ervaren, met een score van ongeveer 4 op 10.

Kom langs voor toffe gezichtspiercings!

Bij Empire Ink streven we naar uitstekende kwaliteit en zorgzaamheid bij het zetten van gezichts piercings. Onze professionele piercers gebruiken hoogwaardige materialen en volgen strikte hygiëneprotocollen om een veilige en effectieve piercingervaring te garanderen. Maak vandaag nog een afspraak in onze studio in Rotterdam en ontdek de veelzijdigheid en stijl van gezichts piercings bij Empire Ink!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?