7 dagen open
Afspraak

Voorbereiding eerste piercing

Hoe kan ik mezelf voorbereiden voor het zetten van een piercing?

Als je van plan bent om een piercing te laten zetten, is een goede voorbereiding essentieel. Bij Empire INK willen we ervoor zorgen dat je piercingervaring soepel en veilig verloopt. Hier zijn enkele waardevolle tips om jezelf optimaal voor te bereiden

1. Kom uitgerust en comfortabel gekleed

Zorg ervoor dat je goed uitgerust bent voordat je naar de piercingstudio komt. Draag comfortabele kleding, vooral als je een intieme piercing laat zetten. Dit vergemakkelijkt de toegang tot de piercingplek en zorgt voor meer ontspanning tijdens de procedure.

2. Eet en drink voldoende

Het is belangrijk dat je voorafgaand aan de piercing een goede maaltijd hebt gehad en goed gehydrateerd bent. We adviseren je om 24 uur vóór de piercing geen alcohol of drugs te gebruiken, omdat deze de bloedstolling kunnen beïnvloeden. Vermijd ook andere bloedverdunnende middelen voordat je een piercing laat zetten.

3. Informeer de tatoeëerder over je belangrijke zaken

Bij het invullen van het toestemmingsformulier is het van groot belang om de piercer op de hoogte te stellen van eventuele huidaandoeningen, allergieën, medicijngebruik, ziektes of andere relevante informatie. Dit stelt de piercer in staat om de juiste voorzorgsmaatregelen te nemen en de piercing op een veilige manier te plaatsen.

Meer info over voorbereiding eerste piercing

Bij Empire INK streven we naar een veilige en prettige piercingervaring voor al onze klanten. Ons ervaren team staat klaar om je te begeleiden en al je vragen te beantwoorden tijdens het voorbereidingsproces. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek de mogelijkheden van piercings bij Empire INK!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?