7 dagen open
Afspraak

Doet een piercing zetten pijn?

Een van de meest gestelde vragen over het zetten van een piercing is: “Doet het pijn?” Bij Empire INK begrijpen we dat dit een belangrijke overweging is. Hoewel de pijnervaring subjectief is en kan variëren van persoon tot persoon, willen we je graag geruststellen met de volgende informatie:

1. Persoonlijke beleving

Het is moeilijk om exact te bepalen hoeveel pijn het zetten van een piercing veroorzaakt, aangezien dit voor iedereen anders kan zijn. Elke persoon heeft een andere pijndrempel en gevoeligheid. Wat voor de een als een lichte prikkeling voelt, kan voor de ander als iets gevoeliger worden ervaren.

2. Gevoelige plekken

 Het is ook belangrijk om te beseffen dat verschillende delen van het lichaam gevoeliger kunnen zijn dan anderen. Sommige plekken, zoals de intieme delen (zoals tepels), kunnen gevoeliger zijn voor pijn tijdens het piercen. Onze ervaren piercers zijn zich bewust van deze gevoelige gebieden en zullen de procedure met zorg uitvoeren.

3. Mindset en ontspanning

Het is aan te raden om niet te veel te focussen op de eventuele pijn tijdens het zetten van een piercing.  Probeer kalm en ontspannen te blijven. Wanneer je nerveus bent, kan dit de pijnervaring intenser maken. Het is bewezen dat een ontspannen mindset helpt om de procedure sneller

Empire INK minimaliseert de piercing pijn

Bij Empire INK streven we naar een comfortabele en zorgvuldige piercingervaring. Onze deskundige piercers zijn getraind om de procedure zo snel en pijnloos mogelijk uit te voeren. We zorgen voor een professionele en hygiënische omgeving, waarbij we alleen gebruik maken van gesteriliseerde titanium piercings. Zorg ervoor dat je de nazorginstructies van ons wel opvolgt voor een optimale genezing.

Heb je andere vragen?

Heb je nog vragen over de pijnervaring bij het zetten van een specifieke piercing? Of wil je meer informatie over onze diensten en hoe we ervoor zorgen dat je je op je gemak voelt? Neem vandaag nog contact op met Empire INK, jouw betrouwbare piercingstudio.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?