7 dagen open
Afspraak

Hoe wordt een piericng geplaatst?

Hoe wordt een piercing geplaatst? In 3 stappen

Bij Empire INK zijn we gespecialiseerd in het professioneel plaatsen van piercings. Of het nu gaat om gaatjes in de oorlellen of andere piercings, het principe blijft hetzelfde. Hoe wordt een piercing geplaatst? We nemen je graag mee door de procedure:

1. Voorbereiding

Voordat we de piercing plaatsen, zorgen we ervoor dat alle benodigde materialen steriel zijn en dat de piercer en de klant comfortabel zijn. Bij Empire INK werken we uitsluitend met hoogwaardige, gesteriliseerde titanium piercings. Dit garandeert niet alleen een optimale genezing, maar ook de veiligheid en duurzaamheid van de piercing.

2. Piercingnaald

Met behulp van een scherpe en steriele piercingnaald wordt er zorgvuldig door de huid geprikt op de gewenste plek. Deze naalden zijn ontworpen om een schoon gaatje te creëren zonder overtollig weefsel te beschadigen.

3. Plaatsting van de piercing

 Zodra het gaatje is gemaakt, wordt jouw piercing direct in het gaatje geplaatst. Onze piercings zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en designs, zodat klanten na de genezing zelf kunnen bepalen welke piercings ze willen dragen.

Plaats je piercing nooit zelf

Laat piercings altijd plaatsen door een professionele piercer. Het zelf zetten van piercings kan leiden tot ernstige complicaties en infecties.

Een piercing zetten bij Empire INK

Onze ervaren piercers hebben uitgebreide kennis van de anatomie en de juiste plaatsing van verschillende piercings. We nemen de tijd om de procedure zorgvuldig uit te voeren en zorgen voor een comfortabele omgeving voor onze klanten.

Wil je meer weten over de professionele piercingplaatsing bij Empire INK? Neem vandaag nog contact met ons op en plan een afspraak. Ons deskundige team staat klaar om je te begeleiden en al

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?