7 dagen open
Afspraak

Hoe lang duurt het zetten van een piercing?

Binnen enkele minuten een nieuwe piercing

Hoe lang duurt het zetten van een piercing? Wij streven ernaar om het zetten van een piercing snel en efficiënt te laten verlopen,  Ontdek hoe lang het plaatsen van een piercing gemiddeld duurt

1. Korte duur

De tijd die nodig is voor het plaatsen van een piercing kan variëren, afhankelijk van het type piercing. Een eenvoudige oor piercing kan bijvoorbeeld al binnen 5 minuten worden gezet. 

2. Gemiddelde tijd

Voor de meeste piercings, inclusief het uittekenen van de gewenste positie en het gereedmaken van de benodigde materialen, nemen we gemiddeld ongeveer 15 minuten in beslag. Dit omvat het zorgvuldig klaarzetten van alle benodigde spullen en ervoor te zorgen dat je comfortabel bent voordat we aan de procedure beginnen.

3. Razendsnel prikken

Het daadwerkelijke prikken zelf is een kwestie van enkele seconden. Onze piercers zijn getraind om de piercingnaald snel en nauwkeurig door de huid te laten gaan, waardoor de procedure vlot verloopt en het ongemak tot een minimum wordt beperkt.

Altijd een tevreden gevoel

Bij Empire INK combineren we efficiëntie met vakmanschap om je een snelle en professionele piercingervaring te bieden. We zorgen ervoor dat elke stap van de procedure met zorg wordt uitgevoerd, zodat je met een prachtige nieuwe piercing en een tevreden gevoel onze studio verlaat.

Heb je andere vragen?

Heb je vragen over de duur van het plaatsen van een specifieke piercing? Of wil je een afspraak maken voor het zetten van een piercing? Neem vandaag nog contact op met ons op.

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?