7 dagen open
Afspraak

3 Tips voor het zetten van je eerste piercing

Wil je je eerste piercing laten zetten? Empire INK biedt waardevolle tips om je goed voor te bereiden. Bespreek je wensen en plaatsing met de piercer, zorg voor een goed gevoel voordat je beslist en laat de piercer zijn/haar werk doen. Lees verder voor een succesvolle en comfortabele piercingervaring bij Empire INK!

Tips voor het zetten van je eerste piercing

Bij Empire INK begrijpen we dat het laten zetten van je eerste piercing een spannende stap is. Veel mensen hebben al een idee van welke piercing ze graag willen. We begeleiden je graag bij het zetten van jouw eerste piercing en helpen je de juiste keuzes te maken. Twijfel je nog over welke piercing het beste bij jou past? Onze ervaren piercers zullen samen met jou het juiste sieraad en de beste plaats bepalen.

1. Bespreek je wensen uitvoerig met de artiest

Bij het plaatsen van piercing is communicatie essentieel. Bespreek je wensen en plaatsing altijd grondig met de piercer om teleurstellingen te voorkomen. Jouw tevredenheid staat voorop.

2. Ga alleen voor een piercingals je er een goed gevoel bij hebt

Het is belangrijk om goed naar jezelf te luisteren. Als je twijfels hebt of niet zeker bent, neem dan de tijd voordat je een piercing laat zetten. Het is een persoonlijke keuze en je moet er volledig achter staan. Bij Empire INK ondersteunen we jouw beslissing en helpen we je graag op het juiste moment.

3. Pieker niet te veel

Probeer tijdens het plaatsen van de piercing niet te veel te piekeren. Vertrouw op de expertise van de piercer en laat hem/haar zijn/haar werk doen. Hoe meer je erover nadenkt, hoe nerveuzer je kunt worden, wat de pijnervaring kan versterken. Blijf rustig en ontspannen, zodat de piercing snel en soepel geplaatst kan worden.

Bij Empire INK streven we ernaar om jouw eerste piercingervaring comfortabel en succesvol te maken. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken en ontdek de wereld van piercings bij Empire INK!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?