7 dagen open
Afspraak

Tattoo Seminars

Boost je tattoovaardigheden met onze diverse 1-daagse seminars

Wil je je tattoovaardigheden naar een hoger niveau tillen? Maak dan gebruik van onze diverse seminars, waarbij je onder begeleiding van Durlsy Libertad jezelf kunt ontwikkelen en nieuwe technieken kunt leren. Met zijn 15 jaar ervaring als tattoo-artiest kan hij je coachen en naar een nieuw niveau tillen.

Inhoudsopgave

Onze tattoo seminars

 • Seminar fine line, mandala (basic tattoo) €1000,- ex
 • Seminar Realistisch (realism tattoo) greywash €1000,- ex
 • Seminar Portret tattoo greywash €1250,- ex
 • Seminar Opaque grey tattoo of full colour tattoo €2000,- ex
 • Eigen seminar samenstellen met verschillende stijlen? Dat kan ook!

Hoe is deze seminar opgebouwd?

1-daagse seminar : Stijl op aanvraag

 • Duur van 8 aaneengesloten uren (u loopt 1 dag met de shop mee)
 • Eigen modellen meenemen (begeleiding garantie tattoo werk)
 • U kunt gebruik maken van de oefenmaterialen van de shop (machine/inkt/printers etc)
 • Kosten: Verschillend per seminar (Na afronding tattoo opleiding 50% korting)
 • Datum in overleg met deelnemers

Wat je kunt verwachten

 1. Praktische Ervaring: Tijdens de workshop loop je een volledige dag mee in onze tattooshop, waarbij je praktische ervaring opdoet onder begeleiding van ervaren professionals.
 2. Eigen Modellen: Je krijgt de kans om aan de slag te gaan met eigen modellen, waarbij je wordt begeleid om hoogwaardig werk af te leveren.
 3. Gebruik van Materialen: Je hebt toegang tot alle benodigde materialen in onze shop, inclusief tattoo-machines, inkt, printers, en meer.
 4. Persoonlijke Begeleiding: Onze ervaren instructeur staat klaar om je persoonlijk te begeleiden en al je vragen te beantwoorden.
 5. Flexibele Planning: De datum van de workshop wordt in overleg met de deelnemers vastgesteld, zodat het voor iedereen mogelijk is om deel te nemen.

Zo zorgen wij dat je het hoogste resultaat uit je seminar haalt

Advies en zelfontwikkeling

De Tattoo School geeft je niet alleen de nodige technieken en advies mee, maar moedigt je ook aan om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen. Elke tattoo-artiest heeft zijn unieke stijl en benadering. Jij als artiest bepaalt jouw pad en blijft evolueren in je kunst.

Continu leerproces

Realisme in de tattoo-wereld is dynamisch en evolueert voortdurend. Houd jezelf op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, experimenteer met nieuwe technieken en blijf groeien in je vak. Als tattoo-artiest ben je een eeuwige leerling, en De Tattoo School staat altijd klaar om je te ondersteunen op je reis naar artistieke excellentie.

Aanmelden

Meld je aan voor onze 1-daagse seminar bij Empire INK in samenwerking met De Tattoo School en zet de eerste stap naar een succesvolle carrière in de wereld van tatoeages!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?