7 dagen open
Afspraak

Opleidingen

De Tattoo School in Samenwerking met Empire INK

Ben je klaar om jouw passie voor tatoeëren om te zetten in een carrière? Bij De Tattoo School en Empire INK bieden we jou de kans om jouw droom waar te maken. Onder leiding van Dursly Libertad en zijn deskundige team, helpen wij jou om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen en een echte tattoo artiest te worden.

  • Mogelijkheden om jouw vaardigheden te ontwikkelen en potentiële werkgelegenheid te vinden in de tattoo shop Empire INK of bij partners.
  • Belangrijk principe: een tattoo-artiest blijft altijd leren.
  • Duur van de tattoo opleiding bij Empire INK: gemiddeld 6 weken tot 12 weken.
  • Doel: bieden van een solide basis van het vak, maar besef dat je niet direct een gespecialiseerde artiest wordt.
  • Na beheersing van vaardigheden en tonen van talent, overweging voor ZZP-samenwerking door de shop en leidinggevende tatoeageartiest.
  • Belangrijk: deze kans wordt alleen geboden bij succesvolle afronding van de tattoo opleiding.
  • Voorbereiding op de eerste stap in de tattoo-branche: inschrijving voor de praktijkgerichte tattoo opleiding bij Empire INK.
  • Zorgvuldige selectie van geschikte artiesten door De Tattooschool en Empire INK.
  • Advies en aanbevelingen door Dursly Libertad voor plaatsing bij Empire INK tattoo shops of partners, na evaluatie van vaardigheden en prestaties tijdens de opleiding.

Inhoudsopgave

Onze opleiding en seminars

Flexibiliteit in Pakketten: Na het voltooien van de allround tattoo opleiding heb je de vrijheid om te kiezen uit verschillende seminars die passen bij jouw niveau en interesse:

Allround tattoo opleiding

Verken de fundamenten van tatoeëren en focus op stijloefeningen zoals lettering, tribal, maori , mandala , fine line en traditional tot het zetten van een realistische portret tattoo.

Seminars (diepgaande technieken tot aan realisme)

Duik dieper in de technieken van tatoeëren en leer realistische stijlen beheersen. 1-daagse seminars

Leer van echte professionals

De Tattoo School leer je de kunst van het tatoeëren van ervaren professionals. Onze opleiding biedt een uitgebreid lesplan om je stap voor stap de basisvaardigheden en technieken bij te brengen. Na voltooiing van de opleiding ben je goed uitgerust om je verder te ontwikkelen als tattoo-artiest.

Zet jouw eerste stap in de tattoo-branche

De Tattoo School en Empire INK bieden een unieke kans om jou verder te begeleiden in de tattoo wereld. We kijken naar mogelijkheden om jouw vaardigheden te ontwikkelen en bieden potentiële werkgelegenheid in de tattoo shop Empire INK of bij onze partners. Het is belangrijk om te onthouden dat een tattoo-artiest altijd blijft leren.

Onze tattoo opleiding duurt gemiddeld zes weken tot 12 weken en biedt een solide basis van het vak. Maar wees ervan bewust dat je niet direct een gespecialiseerde artiest wordt.

Na het beheersen van de vaardigheden en het tonen van talent, zal onze shop en de leidinggevende tatoeageartiest kijken naar de mogelijkheden om als ZZP’er een samenwerking op te zetten. Deze kans wordt echter alleen geboden bij succesvolle afronding van de tattoo opleiding.

Schrijf je in voor onze praktijkgerichte tattoo opleiding en start je tattoo carrière bij Empire INK!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?