7 dagen open
Afspraak

Klachtafhandeling

Klachtenafhandeling bij Empire INK – Onze service voor een zorgeloze piercing- en tattoo-ervaring

Bij Empire INK streven we ernaar om onze klanten de best mogelijke piercing- en tattoo-ervaring te bieden. We begrijpen echter dat er soms klachten kunnen ontstaan. Daarom hebben we een speciale klachtenafhandelingsservice om ervoor te zorgen dat eventuele zorgen of

Onze Klachtafhandelingsservice

Jouw tevredenheid telt bij Empire INK. Wij geloven dat klanttevredenheid de sleutel is tot succes. We zetten ons in om ervoor te zorgen dat je een zorgeloze piercing- en tattoo-ervaring hebt, maar mocht er toch iets misgaan, dan kun je vertrouwen op onze klachtafhandelingsservice. We streven ernaar om elke klacht op een eerlijke en respectvolle manier te behandelen, met als doel een bevredigende oplossing te bieden.

1. Melding: Neem contact met ons op en laat ons weten wat de aard van je klacht is. We zullen naar je luisteren en alle details noteren om een goed begrip van de situatie te krijgen.

2. Onderzoek: We zullen een onderzoek instellen om de oorzaak van de klacht te achterhalen. Dit kan het bekijken van de piercing of tattoo, het raadplegen van onze artiesten en het nagaan van de procedure en nazorginstructies omvatten.

3. Oplossing: Op basis van ons onderzoek zullen we een passende oplossing voorstellen. Dit kan variëren van een gratis touch-up, het bieden van nazorgadvies, tot het bespreken van eventuele andere opties om ervoor te zorgen dat je tevreden bent met het eindresultaat.

4. Opvolging: We vinden het belangrijk om op de hoogte te blijven van je tevredenheid na het afhandelen van de klacht. Daarom zullen we een opvolgingsgesprek plannen om te controleren of de oplossing aan je verwachtingen voldoet en of je nog verdere vragen of zorgen hebt.

Neem contact op met ons

Heb je een klacht over een piercing of tattoo die bij Empire INK is gezet? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn hier om naar je te luisteren, je klacht serieus te nemen en een gepaste oplossing te vinden. Empire INK staat voor kwaliteit, service en jouw tevredenheid!

Chat openen
💬 Hulp nodig?
Stel je vraag hier:
Hi 👋
Kunnen we je ergens mee helpen?