Empire Ink

Empire-Ink is jouw tattoo shop in Rotterdam wanneer je van plan bent een tattoo te laten zetten. Wij werken met de meest getalenteerde mensen en willen jou maar al te graag voorzien van een nieuw stukje kunst op je lichaam.

Van Meekerenstraat 162, Rotterdam
010 33 353 53
info@empire-ink.nl

Diensten

Volg ons

Onze diensten

Bekijk hier wat wij allemaal voor je kunnen betekenen

TATTOO ONTWERP

Wil je een uniek en persoonlijk ontwerp voor je nieuwe tattoo? Onze tatoeëerders helpen je graag met het realiseren hiervan!

Lees meer

TATTOO ZETTEN

Een tattoo laten zetten brengt altijd gezonde spanning en enthousiasme mee. Zeker als het je eerste tattoo betreft. Wat komt er allemaal bij kijken?

Lees meer

TATTOO VOORBEELDEN

Er zijn online oneindig veel voorbeelden te vinden voor verschillende tattoo’s. Je wilt een nieuwe tattoo met betekenis of zoekt een mooi voorbeeld van een idee dat je in je hoofd hebt.

Lees meer

TATTOO COVEREN

Wanneer je spijt hebt van een oude tattoo of hij past niet meer bij wie je bent, helpen wij je met een nieuw design en het coveren van je oude tattoo.

Lees meer

TATTOO NAZORG

Yes, je hebt je nieuwe tatoeage laten zetten. Maar dan? Belangrijk is om deze goed te verzorgen wil je het beste eindresultaat bereiken.

Lees meer

PIERCING

Bij Empire Ink zal vanaf heden naast tatoeëren ook gepiercet worden. Onze piercer oogt voor kwaliteit, niet voor kwantiteit. Het zetten van een piercing is vakwerk en hier is de benodigde kennis voor nodig.

Lees meer